EDM E-Fatura
Kâğıt faturanın karşılığı bilgileri içeren, uluslararası bir formatta (UBL) standart hale getirilmiş, değiştirilemez bir şekilde mühürlenmiş, kâğıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahip elektronik belgedir.
E-Fatura ile faturalarınızı elektronik ortamda güvenli olarak gönderip, alabilir, faturalarınızı 10 yıl boyunca yasal geçerli ve yedeklemeli saklayabilir ve online olarak görüntüleyebilirsiniz. E-Fatura sistemi ile kâğıt, baskı, kargo ve tüm operasyonel masraflarınızı minimum seviyeye indirebilirsiniz.
Mükellefler E-Arşiv Fatura Uygulamasını, kendi bilgi işlem sistemi veya Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan izin almış özel entegratör bilgi işlem sistemi üzerinden olmak üzere iki yöntemle kullanabilirler.
E-FATURA İLE E-ARŞİV FATURA ARASINDAKİ FARK NEDİR?
- E-Fatura sadece E-Faturaya geçmiş mükelleflere gönderilir.
- E-Arşiv Fatura, E-Fatura geçmeyen tüm kurumlara ve bireylere gönderilir.
- E-Fatura GİB üzerinden muhatabına E-Fatura kapalı devre sistem üzerinden ulaştırılır, Gönderici ve alıcı bu sistem üzerinden kullanıcılarıyla işlem yapabilirler, dolayısıyla GİB anında haberdar olur, iptal edilemez, ancak muhatap ret ya da iade yapabilir.
- E-Arşiv Fatura muhatabına mail ya da SMS ile ulaştırılır, GİB’e bir sonraki gün saat 24:00' de kadar raporlanır.
KİMLER E-FATURA VE E-ARŞİV FATURA UYGULAMASINA GEÇEBİLİR?
Herhangi bir ciro ya da fatura miktar sınırlaması olmaksızın isteyen firma dilediği zaman E-Faturaya geçebilir. İki tür E-Fatura kullanıcısı vardır;
Birinci tür kullanıcılar zorunluluk kapsamında E-Faturaya geçiş yapan kullanıcılar. Eğer siz de devlet tarafından açıklanan yıllık ciro limitini aştıysanız, zorunlu E-Fatura mükellefi olursunuz ve takip eden sene başı itibariyle E-Faturaya geçişinizi tamamlamanız gerekmektedir.
İkinci tür ise gönüllü E-Fatura kullanıcısıdır. Özellikle E-Ticaret yapan, kargo ile fatura gönderen, yeni iş kurup fatura ve kâğıt masrafından tasarruf etmek isteyen, arşivleme, operasyonel iş gücünü azaltmak isteyen ve profesyonellik kazanmak isteyen işletmeler sağladığı avantajlardan dolayı E-Faturayı tercih eden tüm firmalar E-Faturaya geçiş yapabilir.
E-Arşiv Fatura
Firmaların E-Faturaya geçmemiş kurumsal ve bireysel müşterilerinin bildirdikleri herhangi bir mail adresine ya da SMS numarasına PDF formatında gönderilen ve 10 yıl boyunca elektronik ortamda online erişime açık saklanan dijital fatura tipidir.
Mükellefler E-Arşiv Fatura uygulamasını, kendi bilgi işlem sistemi veya Başkanlıktan izin almış özel entegratör bilgi işlem sistemi üzerinden olmak üzere iki yöntemle kullanabilirler.
E-Fatura mükellefleri ile E-Arşiv Fatura mükellefleri birebir aynıdır.
E-FATURA İLE E-ARŞİV FATURA ARASINDAKİ FARK NEDİR?
- E-Fatura sadece E-Faturaya geçmiş mükelleflere gönderilir.
- E-Arşiv Fatura, E-Fatura geçmeyen tüm kurumlara ve bireylere gönderilir.
- E-Fatura GİB üzerinden muhatabına E-Fatura kapalı devre sistem üzerinden ulaştırılır, gönderici ve alıcı bu sistem üzerinden kullanıcılarıyla işlem yapabilirler, dolayısıyla GİB anında haberdar olur, iptal edilemez, ancak muhatap ret ya da iade yapabilir.
- E-Arşiv Fatura muhatabına mail ya da SMS ile ulaştırılır, GİB’e bir sonraki gün saat 24:00'de kadar raporlanır.
KİMLER E-ARŞİV FATURA UYGULAMASINA GEÇEBİLİR?
Herhangi bir ciro ya da fatura miktar sınırlaması olmaksızın isteyen firma dilediği zaman E-Arşiv Faturaya geçebilir. İki tür E-Arşiv Fatura kullanıcısı vardır;
Birinci tür kullanıcılar zorunluluk kapsamında E-Arşiv Faturaya geçiş yapan kullanıcılar. Eğer siz de devlet tarafından açıklanan yıllık ciro limitini aştıysanız, zorunlu E-Fatura mükellefi olursunuz ve takip eden sene başı itibariyle E-Faturaya geçişinizi tamamlamanız gerekmektedir.
İkinci tür ise gönüllü E-Fatura kullanıcısıdır. Özellikle e-ticaret yapan, kargo ile fatura gönderen, yeni iş kurup fatura ve kâğıt masrafından tasarruf etmek isteyen, arşivleme, operasyonel iş gücünü azaltmak isteyen ve profesyonellik kazanmak isteyen işletmeler sağladığı avantajlardan dolayı E-Arşiv Faturayı tercih eden tüm firmalar E-Arşiv Faturaya geçiş yapabilir.
E-Irsaliye
E-İrsaliye belgesi, yeni bir belge türü olmayıp, kâğıt ortamdaki “Sevk İrsaliyesi” belgesi ile aynı hukuki niteliklere sahiptir.
Mal hareketlerinin elektronik ortamda düzenli bir şekilde izlenebilmesi amacıyla, halihazırda kâğıt ortamda düzenlenmekte olan “Sevk İrsaliyesi” belgesinin, elektronik belge olarak elektronik ortamda düzenlenmesi, alıcısına elektronik ortamda iletilmesi ve elektronik ortamda muhafaza ve ibraz edilmesine ilişkin bir elektronik belgedir.
E-İrsaliye 2 şekilde uygulanacaktır. E-İrsaliye mükellefine sistemden direkt gönderme ve E-İrsaliye mükellefi olmayana ortak VKN den gönderme.
Teknik alt yapısı ve işleyişi E-Faturaya benzer, kapalı sistemdir, yani göndericisi ve alıcısı GİB ya da özel entegratör sistemlerine bağlantıyla gönderir alır.
Geçmiş dönemlerde hazırlanan irsaliyelere ulaşım ya da denetim ve kontrol anlarında, elektronik ortamda yer alan E-İrsaliyelere ulaşım süresi saniyelerle ölçülür.
E-İrsaliye üzerinde barkod bulunur ve yol polisleri el terminalleri marifetiyle şoförün cep telefonundaki dijital ya da kağıt barkodu okutarak irsaliyenin detaylarına ulaşırlar.
E-İrsaliye kamyonların plaka bilgileri ile eşleşik ve ağırlık ölçme istasyonları ile entegre olacağından kamyonlar durdurulmadan da nakliye yapılabileceklerdir.
EDM Bilişim olarak GİB tarafında yayınlanan E-İrsaliye uygulaması için en küçük mükelleften en büyük mükellefe kadar kolaylıkla anlaşılır özet bir tablo oluşturduk. E- İrsaliye özellikle Türkiye gıda sektöründe çok yoğun olarak kullanılacaktır. Kurumumuz EDM bu sektörün %90 üzeri firmasına E- Dönüşüm hizmetlerini sunmaktadır. Bu tabloda alınan örnek özellikle Gıda Sektörü olmuştur.
KİMLER E-İRSALİYE UYGULAMASINA GEÇİŞ YAPABİLİR?
İrsaliye uygulaması sadece mal satışı yapılan şirketler tarafından düzenlenen bir belge değildir. Bir mükellefin birden çok iş yerleri ile şubeleri arasında taşıdığı veya satılmak üzere bir komisyoncu veya diğer bir aracıya gönderdiği hallerde de, malın gönderen tarafından sevk irsaliyesine bağlanması gereklidir.
Yani E-İrsaliye uygulamasına dahil olan mükellefler, birden çok depo, mağaza veya iş yerine sahipse ve bu lokasyonlar arası mal trafiği fazla ise muhatap olarak kendine E-İrsaliye düzenleyebilecek ve matbu irsaliye trafiğinden kurtulabilecektir.
Şirketlerinde sağlayacağı otomasyon, kolaylıklar ve süre tasarrufu, maliyet, operasyonel iş yükü nedeniyle çok sayıda firmanın E-İrsaliye uygulamasına gönüllü geçiş yapması bekleniyor.
E-Müstahsil
Tarımsal ve hayvansal ürünlerin satın alınmasında fatura yerine geçen ve ticari bir vesika olarak kullanılan, kâğıt müstahsil makbuzu ile aynı hukuki niteliklere sahip elektronik bir belgedir.
E-Arşiv alt yapısıyla birebir aynıdır. Tek farkı çiftçiye dijital çıktı verilemez sadece kâğıt çıktı verilir, bir sonraki gün saat 24:00'e kadar GİB’e raporlanır, öncesinde iptal edilebilir. Çiftçi GİB sitesinden makbuz numarasını girerek doğrulama yapabilir. Ürünün alındığı yerde internet imkânı yoksa ön kâğıt belge doldurulur ve teslim edilir. Sonrasında sisteme giriş yapılır ve çıktısını bir sonraki ürün alımında çiftçiye teslim edilir.
KİMLER E-MÜSTAHSİL MAKBUZ UYGULAMASINA GEÇİŞ YAPABİLİR?
Gerçek usulde vergiye tabi olmayan çiftçilerden mal satın alımı yapan, Vergi Usul Kanununun 235. maddesinde birinci ve ikinci sınıf tüccarlar ile kazancı basit usulde tespit edilenler ve defter tutmak mecburiyetinde olan çiftçiler E-Müstahsil Makbuzu Uygulamasına geçebilir.
E-Smm
E-Serbest Meslek Makbuzu, yeni bir belge türü olmayıp, kâğıt Serbest Meslek Makbuzu ile aynı hukuki niteliklere sahiptir.
Elektronik Serbest Meslek Makbuzu (E-Serbest Meslek Makbuzu): elektronik belge biçiminde oluşturulmuş Serbest Meslek Makbuzunu, E-Serbest Meslek Makbuzu Uygulaması: Başkanlık tarafından belirlenen standartlara uygun olarak Serbest Meslek Makbuzunun elektronik ortamda oluşturulması, muhafazası, ibrazı ve raporlamasını kapsayan uygulamayı ifade eder.
E-Serbest Meslek Makbuzu bir sonraki gün saat 24:00'e kadar GİB’e raporlanır.
KİMLER E-SERBEST MESLEK MAKBUZUNA GEÇİŞ YAPABİLİR?
1/1/2018 tarihi itibariyle dileyen serbest meslek erbapları uygulamaya dahil olarak mesleki faaliyetlerine ilişkin tahsilatları için kâğıt ortamda düzenlemiş oldukları Serbest Meslek Makbuzunu elektronik belge olarak elektronik ortamda düzenleyebilir, muhatabının talebi doğrultusunda elektronik veya kâğıt ortamda iletilebilir, elektronik ortamda muhafaza edip Gelir İdaresi Başkanlığı’na elektronik ortamda raporlayabilirler.
Serbest muhasebeci mali müşavir, avukat, diş hekimi, veteriner hekim, mimar, doktor, mühendis, müşavir, senarist, yeminli mali müşavir, danışman, ressam, yazar, bestekar, kimyager, serbest öğretmen, sağlık memuru, artist, menajer, yönetmen, rehber vb. serbest meslek erbapları istemeleri halinde hemen geçiş yapabilir.
E-Kıymetli Maden
E KIYMETLİ MADEN ALIM SATIM BELGESİ
Kıymetli Maden Alım Satım Belgesi uygulaması, kıymetli maden alım ve satım faaliyetinde bulunan yetkili müesseseler dâhil olmak üzere ilgili mevzuat gereğince kıymetli maden alım-satım belgesi düzenleyebilen tüm mükellefler tarafından kâğıt ortamda düzenlemekte olan Kıymetli Maden Alım Belgesi ve Kıymetli Maden Satım Belgesi’nin, elektronik ortamda düzenlenmesi, muhatabına talebi doğrultusunda elektronik veya kâğıt ortamda iletilebilmesi, elektronik ortamda muhafaza ve ibraz edilebilmesine imkân veren uygulamadır.
KİMLER KIYMETLİ MADEN UYGULAMASINA GEÇEBİLİR?
Kapsam dâhiline alınan yetkili müesseselerin 509 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nin “IV.10.2. E-Döviz Alım-Satım Belgesi Uygulamasına Dâhil Olma” başlıklı bölümünde açıklandığı şekilde gerekli hazırlıklarını yapmaları ve 01.05.2023 tarihi itibariyle düzenleyecekleri belgeleri “E-Döviz ve Kıymetli Maden Alım Belgesi” ve “E-Döviz ve Kıymetli Maden Satım Belgesi” olarak düzenlemeleri gerekmektedir.
Her Döviz ve Kıymetli Maden alım- satım işlemi için ayrı E-Belge düzenlenmesi zorunludur.
E-Döviz ve Kıymetli Maden alım- satım belgesi kullanımı zorunlu mükellefler aynı zamanda E-Fatura, E-Arşiv Fatura mükellefliğine geçmek zorundadır.
E-Döviz
E-Döviz Alım-Satım Belgesi uygulaması, döviz alım ve satım faaliyetinde bulunan yetkili müesseseler dahil olmak üzere ilgili mevzuat gereğince döviz alım-satım belgesi düzenleyebilen tüm mükellefler tarafından kağıt ortamda düzenlemekte olan Döviz Alım Belgesi ve Döviz Satım Belgesi’nin, elektronik ortamda düzenlenmesi, muhatabına talebi doğrultusunda elektronik veya kağıt ortamda iletilebilmesi, elektronik ortamda muhafaza ve ibraz edilebilmesine imkan veren uygulamadır.
KİMLER E-DÖVİZ UYGULAMASINA GEÇEBİLİR?
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 1.1.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tüm döviz bürolarına ciroları gözetilmeksizin E-Döviz belgesi düzenleme zorunluluğu getirilmiştir.
Uygulama sadece döviz alım-satım belgeleriyle ilgili olup şimdilik döviz bürolarının sattığı altın ürünlerini kapsamamaktadır.
Her döviz alım- satım işlemi için ayrı E-Belge düzenlenmesi zorunludur.
E-Döviz alım- satım belgesi zorunlu mükellefler aynı zamanda E-Fatura, E-Arşiv Fatura mükellefliğine geçmek zorundadır.
E-Bilet
EDM Elektronik Bilet, alıcısına elektronik araçlar vasıtasıyla gönderilmek üzere belge biçiminde oluşturulmuş elektronik bileti ifade etmektedir.
Kara ve deniz yolu ile şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığında EDM Elektronik Bilet kullanımı başlamıştır. Ayrıca kara yolu yolcu taşımacılığı yapanlar elektronik yolcu listesini EDM E-Bilet hizmeti ile düzenleyebileceklerdir.
Mükellefler E-Bilet Uygulamasını, kendi bilgi işlem sistemleri üzerinden veya Başkanlıktan E-Bilet izni almış özel entegratör bilgi işlem sistemi üzerinden olmak üzere iki yöntemle kullanabileceklerdir.
KİMLER E-BİLET UYGULAMASINA GEÇİŞ YAPABİLİR?
Halihazırda kâğıt ortamda bilet düzenleyen bütün işletmeler elektronik ortamda bilet düzenleyerek E-Bilet uygulamasına geçiş yapabilir. Müşterilerine bunları elektronik ortamda iletebilir ve bu biletleri elektronik ortamda ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde en az 10 yıl boyunca saklayabilirler.
Örneğin; sinema, tiyatro, konser, spor gibi her çeşit etkinlikler ile kara, deniz ve hava yolu taşımacılığı ile şehirler arası veya uluslararası yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren firmaların EDM Elektronik Bilet uygulamasının avantajlarından faydalanması mümkündür.
E-Adisyon
EDM E-ADİSYON UYGULAMASI NEDİR?
Adisyon belgesi üzerinde yer alan bilgilerin elektronik ortamda düzenlenmesine imkân sağlayan ve aynı zamanda muhafaza ve ibraz edilme gibi faydaları olan EDM E-Adisyon Uygulaması devreye alındı.
EDM E-Adisyon uygulaması ile adisyon bilgilerinin Gelir İdaresi Başkanlığı’na elektronik ortamda iletilmesi ve saklanması sağlanmaktadır.
Sunduğunuz mal veya hizmetin cinsini ve miktarını göstermek maksadıyla adisyon belgesi düzenleyebilirsiniz. E-Adisyon mükellefi olduğunuzda sipariş alımlarını elektronik ortam üzerinden oluşturabilirsiniz. Böylece Başkanlık tarafından belirlenen asgari bilgileri kapsayacak şekilde belge düzenlenmiş olur.
E-Adisyonda yer alması gereken zorunlu bilgiler aşağıdaki Gibidir.
- İşletmenin adı soyadı veya unvanı
- İşletmenin vergi dairesi,
- İşletmenin TCKN/VKN’ si ve adresi,
- E-Adisyon belgesinin düzenlenme tarihi,
- E-Adisyon belgesinin saat ve dakika olarak düzenlenme zamanı,
- E-Adisyon belgesinin evrensel tekil numarası ve e-belge numarası.
- Sunulan hizmetin veya emtianın adı ve miktarı
- Hizmetin toplam tutarı
- E adisyon belgesinin bağlı olduğu ÖKC’ nin cihaz sicil numarası.
E-Adisyon uygulaması kullanmaya başladığınız andan itibaren hizmet süresince adisyon belgesini müşterinin masasında bulundurmak zorunda olmayacaksınız. Elektronik ortamda oluşturduğunuz adisyon belgelerini, hizmetin tamamlanması ile birlikte evrensel tekil numarası bulunan E-Fatura, E-Arşiv Fatura veya Ödeme Kaydedici Cihazlarda düzenlenen perakende satış fişine dönüştürmelisiniz.
Müşteriniz masaya oturduğu andan itibaren açmış olduğunuz adisyon, eş zamanlı olarak GİB’e bildirilmelidir. Müşteriniz masadan kalktığı anda adisyon EDM tarafından GİB’e gönderilmektedir.
KİMLER E-ADİSYON UYGULAMASINA GEÇEBİLİR?
E-Fatura ve E-Arşiv Fatura uygulamasına dahil olmanız,
Söz konusu tebliğde yer alan usul ve esaslara uygun şekilde elektronik adisyon belgesi düzenleyebilme, muhafaza ve ibraz edebilme, bilgi ve belgeleri elektronik ortam üzerinden Başkanlığa iletebilme ile ilgili gerekli hazırlıkları tamamlamış olmanız,
Tebliğde yer verilen, uygulamadan yararlanma yöntemlerinden biri olan özel entegratör yöntemi ya da doğrudan entegrasyon yönteminden birine dahil olmak için E-Adisyon uygulamasına başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
E-Kasa
Ödeme kabul eden araçların kullanılması suretiyle gerçekleştirilen mal ve hizmet satışlarına ait ödeme işlemlerinin, özel entegratör kuruluşları aracılığıyla, belge düzenleyecek mükellefin mükellefiyet türüne uygun şekilde, anlık olarak, mevzuatta öngörülen elektronik belgelere dönüştürülmesi ve düzenlenen bu belgenin elektronik (e- posta, sms, bankacılık uygulamaları vb.) ve kağıt ortamda muhatabına iletilmesi zorunlu hale gelmektedir.
E-KASA NASIL ÇALIŞIR – FİZİKİ TAHSİLAT MODELİ
- 3DS şifreleme teknolojisiyle en yüksek güvenlik
- Depository arşiv teknolojisi ile ilelebet tüm yazılımlara uyumluluk garantisi
- Online VKN kontrolü ile otomatik E-Fatura ve E-Arşiv Fatura gönderim kararı
- Grup şirket ve şube tanımlaması ile tek platformdan yönetim yeteneği
- Sınırsız kullanıcı tanımlama imkânı
- İlgili alıcıya E-Faturayı tekrar gönderebilme seçeneği
- Tam metin arama imkânı ile faturadaki her alanı arama
- Süreç yönetimi ve bildirimleri
- Gelişmiş raporlama imkânı
- Müşteri alışverişi tamamlar, fatura ve ödeme için kasaya gelir.
- Kasa otomasyonu üzerinden android pos ortamına müşteri sipariş ve fatura bilgileri çağrılır.
- Müşteri kredi kartı ya da nakit olarak ödemesini yapar.
- Müşteri ödemeyi kartla yapacaksa kartın pos’a okutulması, chıp reader, nfc, karekod ya da manuel kart bilgisi girişiyle olur.
- Android pos üzerinden ödeme onayı finans kuruluşundan alınır.
- Kasa otomasyonu ya da android pos, xml veya ubl oluşturur
- Kasa otomasyonu edm web servise gönderir.
- Özel entegratör e-arşiv faturayı ubl formatına dönüştürür ve imzalar
- Kasa otomasyonu ödeme onayını ve e-arşiv fatura uuıd bilgisini birleştirerek e-arşiv fatura ve ödeme fişi çıktısı oluşturur, müşteriye teslim edilir.
- Tahsilat kuruluşu ödeme fişi xml’i özel entegratöre gönderir.
- Özel entegratör, fatura ve ödeme fişini imzalar.
- Müşteriye sms/mail yoluyla gönderir.
- Özel entegratör e-arşiv fatura ve ödeme fişini bir sonraki gün 24.00’e kadar gib’e raporlar.
- Özel entegratör e-arşiv fatura ve ödeme fişini 10 yıl online erişimli arşivlerde saklar.
- Özel entegrator e-arşiv fatura ve ödeme fişi resmi son bilgileri erp ve/veya kasa otomasyonuna işler.
- Özel entegratör müşterinin belirlediği belli aralıklarla resmi muhasebe dışardaysa oraya aktarır.
E-Sigorta
E-SİGORTA POLİÇESİ
E-Sigorta Poliçesi uygulaması, sigorta, emeklilik ve reasürans şirketleri ile sigorta ve emeklilik aracılarının hali hazırda matbu olarak düzenlemekte oldukları Sigorta Poliçelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, alıcının talebi doğrultusunda elektronik veya kağıt ortamda iletilebilmesi, elektronik ortamda muhafaza ve ibraz edilebilmesine imkan veren uygulamadır.
Aynı zamanda e-Sigorta Poliçelerinin raporlarının Mali Mühür ve Zaman Damgalı olarak onaylanmasını kapsamaktadır. E-Sigorta Poliçesi, yeni bir belge türü olmayıp, kâğıt ortamdaki "Sigorta Poliçesi" ile aynı hukuki niteliklere sahiptir. Yapılan düzenlemeler ile birlikte süreçler elektronik ortama taşınmış ve poliçelerin denetiminin daha güvenilir olması sağlanmıştır.
ERP VE MUHASEBE PROGRAMINIZA TAM ENTEGRASYON
Nerdeyse tüm Sigorta Poliçesi programları ve muhasebe programı ile anlaşmalı olan EDM ayrıcalığıyla ERP sistemi ve muhasebe programına tam entegre hizmet alacak, yani giden poliçeleriniz bu sistemlerinizden otomatik gidecek, giden gelen poliçeleriniz sistemlerinizin cari hesaplarına ve müşaviriniz programına otomatik aktarılacaktır.
TÜM RESMİ MUHASEBELERE TAM OTOMATİK AKTARIM
EDM resmi muhasebeye aktarım modülü sayesinde, tüm giden ve gelen poliçelerinizi dilediğiniz aralıklarla mali müşavirinizin kullandığı resmi muhasebe programına aktarabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız faturaları toplu seçip ilgili resmi muhasebe programının adının yazdığı kutucuğu kliklemekten ibaret.
ANAHTAR TESLİM HIZLI KURULUM
Siz, EDM ile çalışmaya karar verdikten sonra, TÜBİTAK’ a mali mühür başvurusu, GİB E-Sigorta Poliçesi Belgesi, E-Fatura, E-Defter vb. tüm başvurular ve mali mührünüzün çalıştırılması dâhil tüm işlemler, EDM saha temsilciniz tarafından halledilir. Sonrasında EDM merkez 30 dakika içinde portalinizi açar ve kullandığınız ERP ve muhasebe programına entegrasyonunuzu sağlar.
7/24 ÖZEL MÜŞTERİ TEMSİLCİ
İlinizde sizlere özel atanan satış ve servis saha temsilciliği tarafından tüm başvuru, kurulum, eğitim ve teknik servis desteği alır. EDM merkezde, 7/24 arayabileceği bir asıl birde yedek müşteri temsilcisi size özel atanır.
AVANTAJLI FİYATLAR
EDM E-Sigorta Poliçesi ile kâğıt, baskı, kargo, arşivleme gibi zaman ve para maliyetleriniz EDM E-Sigorta Poliçesi çözümü ile minimum seviyelere düşürürsünüz.
SABİT ÜCRETSİZ VE KONTÖR YAKMASIZ ETİK ÜCRETLENDİRME
EDM, aylık sabit, yıllık sabit, güncelleme, kota aşımı gibi her ne ad altında olursa olsun etik olmayan aldatıcı ve gizli tarifeler uygulamaz, kalan kontörünüz ay sonu ve yılsonu gibi bahanelerle yakmaz, devreder. Portal aktivasyonları ücretsizdir. ERP programınıza entegrasyon ücretini bir kerelik ödersiniz ve ömür boyu kullanırsınız. Kullanımınız boyunca kontör ücreti dışında hiçbir ücret ödemezsiniz.